Dit ben ik

Mijn naam is Anita van der Hijden en ik ben 51 jaar. Ik woon samen met mijn man Hans en onze drie zonen (21, 19 en 17 jaar) in Gendt (Hulhuizen).

Al bijna 30 jaar werk ik met veel enthousiasme en plezier als leerkracht in het basisonderwijs. Ben altijd breed inzetbaar en pak alles aan. Mijn passie ligt echt bij het kind zelf. Als leerkracht kan ik veel voor het kind betekenen, natuurlijk op leergebied maar zeker ook op het sociale emotionele vlak. Hier ligt ook mijn grootste uitdaging in mijn vak: het welbevinden van het kind.

Opleiding tot Kindercoach

ANita van der Hijden Kindercoach
Als leerkracht heb je vaak veel minder tijd en ruimte om te werken aan het welbevinden van het kind, dan dat ik graag zou willen. Vandaar dat ik in 2017 ben begonnen met de Opleiding tot Kindercoach bij De Magie van Kindercoaching. Voor mij een opleiding die op mijn lijf geschreven is. Beleven, voelen, analyseren en samen zoeken naar mooie oplossingen.

Samen met het kind en uiteraard de ouders werken aan een mens met zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst. Werkend vanuit de kwaliteiten en mogelijkheden die er zijn. Ik ben zo blij dat ik daarin een waardevolle rol mag hebben. Het geeft mij ook weer nieuwe energie.

Vandaar ook de start van mijn eigen coaching praktijk: Helemaal Fien.

Waarom Helemaal Fien?

Fien is de geboortenaam van mijn, inmiddels overleden, moeder. Zij was een mooi mens en heeft mij onder andere gemaakt tot wie ik ben geworden.

Ik gun het dat iedereen zich helemaal fijn voelt en zichzelf een mooi mens vindt! En daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bekijk mijn aanbod of neem vrijblijvend contact op!

Deel je ervaring met Helemaal Fien Kindercoach

Verplicht

Wat is je naam? Voeg evt naam kind en leeftijd toe
Wat is je e-mailadres?
Wat vond je van Helemaal Fien Kindercoaching
Hoeveel sterren geef jij Helemaal Fien Kindercoaching?