Aanbod

Ieder kind is uniek en daarom kijken we samen naar een passende kindercoach begeleiding. Kindercoaching begint altijd met een intakegesprek. De gesprekken met uw kind zijn altijd individueel met mij. Of misschien is de Sterrenreis een geschikte manier om uw kind te helpen. Ik adviseer u graag.

Intake

Om te beginnen maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit is een gesprek met mij als kindercoach en u. Uw kind is hier niet bij aanwezig zodat u vrijuit kan praten. Dit gesprek is in principe bij u thuis. Als dat niet mogelijk is kan de intake in mijn Kindercoachpraktijk plaatsvinden. Tijdens dit gesprek vertelt u over uw kind en kijken we meteen wat het beste past.

Kindercoaching individueel

De kindercoaching bestaat altijd uit 5 tot 8 coachmomenten met uw kind. Deze coachmomenten vinden plaats in mijn Kindercoachpraktijk of buiten, daarbij kijk ik wat bij uw kind past. Ik begeleid kinderen van ongeveer 8 jaar tot 15 jaar. De begeleiding sluit ik aan op de leeftijd. Het coachen bestaat uit gesprekjes, spelvormen, knutselvormen en wat de situatie vraagt.

Oudercoaching

  • Als je kind te jong is om zelf gecoacht te worden dan kijken we samen naar mogelijkheden voor jullie/ jou en je kind.
  • Als je als ouder/volwassene inzicht wil krijgen in je eigen handelen, op een positieve manier naar situaties wilt kijken, een stukje verrijking voor jezelf zoekt waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Graag maak ik hierbij gebruik van het Krachtstenenspel en het spel Aangenaam Kennismaken.

Andere vormen van coaching

Rouwverwerking: in combinatie met de rouwverwerkingskoffer.

Aandacht voor het kind bij scheiding: in combinatie met de scheidingskoffer.

Helemaalfientijd

Zomaar een middagje jezelf zijn, iets moois maken voor jezelf of iemand die je lief is. Een spel spelen. Even kletsen over leuke of minder leuke dingen, een luisterend oor. Of misschien even niks, de stilte en de ruimte die je nodig hebt. Hoe je je ook voelt, voelen mag!!!

Vindt jouw, jullie kind het fijn om hier aan mee te doen? Stuur dan een bericht via het contactformulier.
Elke Helemaalfientijd-middag is er ruimte voor maximaal 4 kinderen, dus schrijf tijdig in op datum.

Sterrenreis

Kindercoaching sterrenreisSterrenreis is een creatieve, talentgerichte, liefdevolle groepstraining voor kinderen. Een ontdekkingstocht naar wie ze zijn, wat hun talenten zijn en hoe je je hierdoor sterker en vol vertrouwen kunt voelen.
In zeven bijeenkomsten op vrijdagen vanaf 15.30 uur ga ik aan de hand van de vier elementen VUUR, LUCHT, AARDE en WATER middels verschillende coachende werkvormen, veelal buiten, met de kinderen aan het werk.
Mag jouw kind ook mee op STERRENREIS? 

KOSTEN STERRENREIS

7 bijeenkomsten
Inclusief het boek ‘de Sterrenplukmachine’
en het STERRENREIS-werkboek

€ 225,00

Aanmelding kan via het contactformulier, onder vermelding van Sterrenreis.

 

Hou de website en Facebook in de gaten voor nieuwe data!

Geïnteresseerd in kindercoaching? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.