Aanbod

Ieder kind is uniek en daarom kijken we samen naar een passende kindercoach begeleiding. Kindercoaching begint altijd met een intakegesprek. De gesprekken met uw kind zijn altijd individueel met mij. Of misschien is de Sterrenreis een geschikte manier om uw kind te helpen. Ik adviseer u graag.

Intake

Om te beginnen maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit is een gesprek met mij als kindercoach en u. Uw kind is hier niet bij aanwezig zodat u vrijuit kan praten. Dit gesprek is in principe bij u thuis. Als dat niet mogelijk is kan de intake in mijn Kindercoachpraktijk plaatsvinden. Tijdens dit gesprek vertelt u over uw kind en kijken we meteen wat het beste past.

Kindercoaching individueel

De kindercoaching bestaat altijd uit 5 tot 8 coachmomenten met uw kind. Deze coachmomenten vinden plaats in mijn Kindercoachpraktijk of buiten, daarbij kijk ik wat bij uw kind past. Ik begeleid kinderen van ongeveer 8 jaar tot 15 jaar. De begeleiding sluit ik aan op de leeftijd. Het coachen bestaat uit gesprekjes, spelvormen, knutselvormen en wat de situatie vraagt.

Andere vormen van coaching

Oudercoaching: als het kind te jong is om zelf gecoacht te worden.

Rouwverwerking: in combinatie met de rouwverwerkingskoffer.

Aandacht voor het kind bij scheiding: in combinatie met de scheidingskoffer.

Sterrenreis

Kindercoaching sterrenreisOp 10 mei zal ik starten met een STERRENREIS voor kinderen . Een creatieve, talentgerichte, liefdevolle groepstraining voor kinderen. Een ontdekkingstocht naar wie ze zijn, wat hun talenten zijn en hoe je je hierdoor sterker en vol vertrouwen kunt voelen.
In zeven bijeenkomsten op vrijdagen vanaf 15.30 uur ga ik aan de hand van de vier elementen VUUR, LUCHT, AARDE en WATER middels verschillende coachende werkvormen, veelal buiten, met de kinderen aan het werk.
Mag jouw kind ook mee op STERRENREIS? 

DATA

Ouderbijeenkomst: donderdag 9 mei, vanaf 19.30 uur

Sterrenreisbijeenkomsten:
Vrijdag 10, 17, 24 mei
Woensdag 29 mei
Vrijdag 7, 14 en 21 juni

KOSTEN STERRENREIS

7 bijeenkomsten
Inclusief het boek ‘de Sterrenplukmachine’
en het STERRENREIS-werkboek

€ 225,00

Aanmelding kan via het contactformulier, onder vermelding van Sterrenreis.

Speel je vrij-dag

Is uw kind 7 jaar of ouder? En vindt uw kind het moeilijk om emoties te uiten? Dan is de Speel je vrij-dag echt wat voor uw kind.
Op deze dag spelen we op allerlei verschillende manieren onze emoties uit. Blij zijn, bang boos of verdrietig…
We gaan het samen beleven door dans, toneel, spel, mime en creatief. Op deze manier voelt uw kind de vrijheid om de emoties te ontdekken, te tonen en te verwerken.

Hou de website en Facebook in de gaten voor nieuwe data!

Geïnteresseerd in kindercoaching? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.