Aanbod

Ieder kind is uniek en daarom kijken we samen naar een passende kindercoach begeleiding. Kindercoaching begint altijd met een intakegesprek. De gesprekken met uw kind zijn altijd individueel met mij. Of misschien is de Sterrenreis een geschikte manier om uw kind te helpen. Ik adviseer u graag.

Intake

Om te beginnen maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit is een gesprek met mij als kindercoach en u. Uw kind is hier niet bij aanwezig zodat u vrijuit kan praten. Dit gesprek is in principe bij u thuis. Als dat niet mogelijk is kan de intake in mijn Kindercoachpraktijk plaatsvinden. Tijdens dit gesprek vertelt u over uw kind en kijken we meteen wat het beste past.

Kindercoaching individueel

De kindercoaching bestaat altijd uit 5 tot 8 coachmomenten met uw kind. Deze coachmomenten vinden plaats in mijn Kindercoachpraktijk of buiten, daarbij kijk ik wat bij uw kind past. Ik begeleid kinderen van ongeveer 8 jaar tot 15 jaar. De begeleiding sluit ik aan op de leeftijd. Het coachen bestaat uit gesprekjes, spelvormen, knutselvormen en wat de situatie vraagt.

Andere vormen van coaching

Oudercoaching: als het kind te jong is om zelf gecoacht te worden.

Rouwverwerking: in combinatie met de rouwverwerkingskoffer.

Aandacht voor het kind bij scheiding: in combinatie met de scheidingskoffer.

Speel je vrij-dag

Is uw kind 7 jaar of ouder? En vindt uw kind het moeilijk om emoties te uiten? Dan is de Speel je vrij-dag echt wat voor uw kind.
Op deze dag spelen we op allerlei verschillende manieren onze emoties uit. Blij zijn, bang boos of verdrietig…
We gaan het samen beleven door dans, toneel, spel, mime en creatief. Op deze manier voelt uw kind de vrijheid om de emoties te ontdekken, te tonen en te verwerken.

Wanneer: 24 februari 2019
Locatie: Volgt
Tijd: 10 uur tot 16 00 uur (incl. lunch en tussendoortjes)
Prijs: €55,-

Aanmelding kan via het contactformulier, onder vermelding van Speel je vrij-dag.

Sterrenreis

Kindercoaching sterrenreisVanaf maart/april start ik ook met de Sterrenreis. Dit is in groepsvorm, waarbij ik met ongeveer 8 kinderen een Sterrenreis ga maken. Tijdens deze ontdekkingsreis gaan we op zoek naar de creativiteit en het talent van het kind. Zelf ontdekken ze wat hun wensen en dromen zijn, waarbij ik ze leer te vertrouwen op hun keuzes. Dit gebeurt vooral buiten, waarbij we ontdekken wat natuur je kan vertellen. Ze leren onder andere over de sterrenbeelden, de vier elementen en de kracht van edelstenen. En daarbij leren ze zichzelf te zien als de ster die zij zijn en om te stralen.

Geïnteresseerd in kindercoaching? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.